Υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Κατηγορίες: Νέα, ΝΕΑ, Τελευταία Νέα, Τελευταία Νέα

Προς τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

Αγαπητοί φίλοι,

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Συνεδρίου των Ομάδων Εργασίας στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Με βάση τον εσωτερικό κανονισμό οργάνωσης και λειτουργίας των Ο.Ε., οι Αντιπρόεδροι αναλαμβάνουν Πρόεδροι των Ομάδων Εργασίας για τη διετία 2019 – 2021.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας είναι να είστε μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, καθώς και μέλη της Ομάδας Εργασίας στην οποία επιθυμείτε να εκλεγείτε.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα για Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ή Αντιπρόεδρος κάποιας Ομάδας Εργασίας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση που βρείτε ΕΔΩ μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2019.

Κατ’ εξαίρεση προκηρύσσεται και η θέση του Προέδρου της Ομάδας Εργασίας για την Οικογενή Υπερχοληστερολαιμία.

Κανένα μέλος της Εταιρείας δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής δύο ή περισσότερων Ομάδων Εργασίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλείτε στο τηλέφωνο: 210-7210055.

Στην ψηφοφορία που θα γίνει με την ευθύνη των Συντονιστικών Επιτροπών των Ομάδων Εργασίας έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι είναι μέλη της Εταιρείας και μέλη της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας μέχρι τις 31/8/19.

Με εκτίμηση

Ο Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης
Τζώρτζης Νομικός