Σημαντική ενημέρωση | Εξετάσεις για την απόκτηση του Excellence in Lipidology

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι εξετάσεις για την απόκτηση του Excellence in Lipidology θα διεξαχθούν μόνο διαδικτυακά το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, στις 18:15 – 19:15, μετά το τέλος του Θερινού Σχολείου.

Εντός της εβδομάδας που ξεκινά στις 25 Ιουνίου, όσες και όσοι από εσάς παρακολουθήσατε τα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) με τίτλο Excellence in Lipidology, θα λάβετε στο email σας το link για την προεγγραφή* σας στις εξετάσεις.


Η συμμετοχή στις εξετάσεις δεν απαιτεί την φυσική σας παρουσία, μπορείτε να συνδεθείτε διαδικτυακά από όπου και αν βρίσκεστε.

Όσες και όσοι παραστούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή ή tablet.

Το σύνολο των ερωτήσεων που θα κληθείτε να απαντήσετε είναι 50 και θα έχουν την μορφή πολλαπλής επιλογής.

Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις είναι >= 50%.

Ο συνολικός χρόνος που θα έχετε στη διάθεσή σας για να απαντήσετε είναι 50 λεπτά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων θα λάβετε στο email σας επιβεβαίωση της συμμετοχής σας που θα αναφέρει εάν οι απαντήσεις σας σημείωσαν Επιτυχία ή Αποτυχία.

Τα πιστοποιητικά θα σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώσατε στην αρχική σας εγγραφή. Η αποστολή τους θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του Ιουλίου.


H ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση του Θερινού Σχολείου, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας εδώ σας καλύπτει όσον αφορά το Excellence in Lipidology, δεν λαμβάνετε όμως πιστοποιητικό παρακολούθησης της εκδήλωσης.
Κατά την σύνδεσή σας στην ζωντανή αναμετάδοση θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία σας.

*Συστήνεται πάντα να χρησιμοποιείτε τα στοιχεία της αρχικής σας εγγραφής.


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνείτε με την Γραμματέα της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, κα Μοάτσου Αγγελική, στο τηλ. 2107210055 ή με email στο info@atherosclerosis.gr.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!