Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης 

Κατηγορίες: Νέα, Τελευταία Νέα, Τελευταία Νέα

Αρ. Πρωτ. 680 Φ/3
Αθήνα,  25 Απριλίου 2018

Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης 

ΠΡΟΣ: Όλα τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης σε εφαρμογή του άρθρου 24 του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 16/03/2018, συγκαλεί τα  μέλη της εταιρείας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Παρασκευή 22/06/2018, στα γραφεία της εταιρείας (Ίωνος Δραγούμη 3, Ιλίσια, Τ.Κ.11528) με ώρα έναρξης τις 14:00 μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Εταιρείας
Πρόταση παράτασης της θητείας του υφιστάμενου Διοικητικού Συμβουλίου έως την 1 Δεκεμβρίου 2018*

Για τη διεξαγωγή της ΓΣ είναι απαραίτητη η παρουσία του 1/3 τουλάχιστον των εχόντων δικαίωμα ψήφου μελών (τα τακτικά μέλη που έχουν καταβάλει την συνδρομή τους για τα έτη 2016 έως και 2018 προς την Εταιρεία και από τα νέα μέλη όσα έχουν εγγραφεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους).

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης στο Ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στην Αθήνα στις 30/06/2018 και ώρα έναρξης την 14:00 μ.μ. Η συνεδρίαση αυτή δεν απαιτεί απαρτία και θα γίνει με όσα μέλη είναι παρόντα.

* Ενημερώνουμε τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης ότι σύμφωνα με την απόφαση της από 3 Ιουλίου 2010 Γενικής Συνελεύσεως πραγματοποιήθηκαν πρόωρες εκλογές, εξαιτίας του θανάτου του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου, Ηλία Χειμώνα. Έκτοτε οι αρχαιρεσίες του ΔΣ της εταιρείας πραγματοποιούνται ανά διετία στις αρχές Ιουλίου, κατά την διάρκεια του Θερινού Σχολείου. Στόχος της παράτασης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου έως την 1 Δεκεμβρίου 2018 είναι η επαναφορά των αρχαιρεσιών στην διάρκεια του Πανελληνίου Συνεδρίου της Εταιρείας κατά το οποίο η προσέλευση των μελών της εταιρείας είναι μεγαλύτερη.

Η αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης θα γίνει με ανάταση της χειρός ή με ονομαστική κλήση.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Πίτσαβος

Ο Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Τζιόμαλος