Όροι χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης (ΕΕΑ), στην οποία ανήκει ο παρών ιστότοπος δεσμεύεται απέναντι σας σεβόμενη την ιδιωτικότητα σας και επαγρυπνώντας για την ορθή τήρηση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας της με σκοπό την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Και όταν εννοούμε εσάς εννοούμε τον χρήστη της ιστοσελίδας μας που εγγράφεται στην ιστοσελίδα μας, αποκτά λογαριασμό με σκοπό την παροχή από εμάς προς εσάς υπηρεσιών προσωποποιημένης πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της αποστολής ενημερωτικού email (Newsletter) ή ενημερωτικών ειδοποιήσεων, όπου σας ενημερώνουμε για κάθε πληροφορία σχετική με τις προτιμήσεις σας, ως αυτές έχουν καταχωρηθεί από εσάς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας μας.

Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου και της συμπεριλαμβανομένης σε αυτή δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι η ενημέρωση σας σχετικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η εταιρία μας από εσάς, πώς επεξεργαζόμαστε (συλλογή, αποθήκευση, χρήση, διαβίβαση) τα προσωπικά σας δεδομένα, πώς προστατεύονται, και τα δικαιώματα που έχετε έναντι αυτής της επεξεργασίας, η οποία σε κάθε περίπτωση διενεργείται με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο.

Το απόρρητο σας είναι σημαντικό για εμάς και έτσι, για να είναι διαφανής ο τρόπος συλλογής, χρήσης και ανταλλαγής πληροφοριών σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα ακόλουθα:

  • Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς και πώς τις χρησιμοποιούμε
  • Ποια είναι η νομική βάση για την από μέρους μας επεξεργασία των πληροφοριών σας
  • Πώς μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε
  • Διαφημιστικά μηνύματα
  • Πώς αποθηκεύουμε και διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και για πόσο χρόνο τις διατηρούμε
  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να ελέγξετε τις πληροφορίες σας
  • Πώς μεταφέρουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε διεθνώς
  • Πώς κρατάμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς
  • Cookies
  • Ποιοι είναι οι εκτελούντες
  • Ποιος είναι ο Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων στην εταιρία μας
  • Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

Γενικά Στοιχεία για την Συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και για την Χρήση του ιστοτόπου μας

Η συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει για τις όλες τις Ιστοσελίδες της ΕΕΑ μας. Ιστοσελίδες της ΕΕΑ νοούνται οποιεσδήποτε ιστοσελίδες κατέχει και ελέγχει η ΕΕΑ. Η ΕΕΑ μπορεί να διαμοιράζει πληροφορίες στις ιστοσελίδες που κατέχει ή ελέγχει, οι οποίες πάντα διέπονται από την συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει και υπερσυνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Μόλις εισαχθείτε σε κάποιο άλλο διαδικτυακό τόπο (είτε μέσω κάποιας διαφήμισης, υπηρεσίας, ή υπερσυνδέσμου στο περιεχόμενο), έχετε υπόψιν σας ότι η ΕΕΑ δεν ευθύνεται για τις πολιτικές ασφαλείας και προστασίας αυτών. Σας προτρέπουμε να ψάχνετε και να διαβάζετε τις πολιτικές ασφαλείας και προστασίας καθενός από τους διαδικτυακούς τόπους που επισκέπτεστε μέσω κάποιου υπερσυνδέσμου ή διαφήμισης της ιστοσελίδας μας ή του Newsletter μας.

Ελπίζουμε ότι διαβάζοντας την Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα μας να σας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς αντιμετωπίζουμε και διαχειριζόμαστε τα στοιχεία σας.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές από τις υπηρεσίες της ΕΕΑ χωρίς εγγραφή, υπάρχουν ορισμένες που την απαιτούν. Εάν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας χωρίς εγγραφή, οι μόνες πληροφορίες που συλλέγουμε είναι τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα χρησιμοποιώντας Cookies ή Web Beacons. Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει η ΕΕΑ, απαιτούμε από εσάς τη συμπλήρωση Προσωπικών Δεδομένων. Είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διασφάλιση της ακρίβειας και εγκυρότητας των Δεδομένων που καταχωρείτε. Ανακριβή δεδομένα θα επηρεάσουν τις πληροφορίες που λαμβάνετε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας μας με εσάς, όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας. Για παράδειγμα, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) θα πρέπει να είναι σε ισχύ καθώς έτσι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς και πώς τις χρησιμοποιούμε

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν μας τις παρέχετε κι ειδικότερα όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μέσω της καταχώρησης των στοιχείων σας

  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής χρήστη/μέλους της ιστοσελίδας μας
  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μέλους της ΕΕΑ με ετήσια συνδρομή
  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μέλους της ΕΕΑ σε ομάδα εργασίας
  • στην ηλεκτρονική φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων μέλους της ΕΕΑ
  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σε επιστημονικές εκδηλώσεις-συνέδρια -λοιπές δραστηριότητες της ΕΕΑ
  • στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας
  • στην ηλεκτρονική φόρμα αξιολόγησης υποτροφιών

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που  χρησιμοποιείτε και τα απαιτούμενα στοιχεία που συμπληρώνετε, αντίστοιχα, σε κάθε μια από τις ανωτέρω ηλεκτρονικές φόρμες, η  ΕΕΑ ενδέχεται να συλλέξει τους ακόλουθους τύπους δεδομένων:

  • Όνομα-επώνυμο
  • Διευθύνσεις e-mail
  • Διευθύνσεις κατοικίας και εργασίας
  • Τηλεφωνικούς αριθμούς
  • Βιογραφικό
  • Τίτλο-Ειδικότητα- Θέση εργασίας

Μετά την εγγραφή, τα παραπάνω στοιχεία  προβάλλονται / τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή από τον ίδιο τον χρήστη/ μέλος με χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης ή κατόπιν επικοινωνίας σχετικού αιτήματος.

Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχετε για να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας, για να σας παρέχουμε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που επιλέγετε, για την αποστολή e-mails που αφορούν την συντήρηση και ανανέωση της Ιστοσελίδας, και για να σας ενημερώσουμε για σημαντικές αλλαγές στην συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τα χρειαζόμαστε προκειμένου α) να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σας αποστέλλοντας ενημερωτικά newsletters και alerts, β) να σας αναγνωρίζουμε, ώστε να σας παρέχουμε προσωποποιημένη πληροφόρηση και ενημέρωση, γ) να εντοπίζουμε και να προλαμβάνουμε παράνομες ενέργειες, δ) να διασφαλίζουμε ότι είστε ενήλικας, ε) να διαπιστώνουμε ότι πληροίτε τα κριτήρια εγγραφής σαν μέλος της ΕΕΑ, σύμφωνα με το καταστατικό της (π.χ. πτυχίο Ιατρικής), στ) να σας αποστέλλουμε το περιοδικό της ΕΕΑ.

Τα προσωπικά δεδομένα εγγεγραμμένων μελών της ΕΕΑ που συλλέγονται από την ΕΕΑ ενδέχεται να διαβιβασθούν στην Διεθνή Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης κατόπιν συγκατάθεσης αυτών.

Α. Newsletters & e-mails προς εσάς

Όταν εγγράφεστε στην ιστοσελίδα της ΕΕΑ, εάν επιθυμείτε, θα λαμβάνετε περιοδικά, πληροφοριακά / προωθητικά Newsletters μέσω e-mail. Αυτά τα e-mails δεν θα περιέχουν Προσωπικές Ιατρικές Πληροφορίες.

Για να μπορέσετε να εγγραφείτε σε τέτοια Newsletters μέσω e-mail, χρειαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως το όνομά σας και την διεύθυνση e-mail σας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις λίστες παραλαβής του Newsletter οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Παρέχονται οι αντίστοιχοι υπερσύνδεσμοι τόσο στην Ιστοσελίδα όσο και στα ίδια τα Newsletters. Εντός δυο εργάσιμων ημερών θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή σας. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την αυτοματοποιημένη διαδικασία διαγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της ΕΕΑ η οποία θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την διαγραφή σας εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Σε μερικές περιπτώσεις, πατώντας σε έναν υπερσύνδεσμο ή διαφημιστικό μέσα σε ένα e-mail ή Newsletter, ο φυλλομετρητής σας (browser) μπορεί στιγμιαία να οδηγηθεί σε έναν τρίτο διαδικτυακό τόπο, ο οποίος λειτουργώντας με την συγκατάθεση της ΕΕΑ (βλ. Αποκάλυψη σε Προμηθευτές Υπηρεσιών και Περιεχομένου, παρακάτω), σημειώνει ή καταμετρά την απόκρισή σας στο e-mail ή στο Newsletter πριν ανακατευθύνει τον φυλλομετρητή σας στον επιθυμητό προορισμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία ανακατεύθυνσης δεν θα είναι εμφανής σε εσάς.

Β. Ε-mails που στέλνετε στην ΕΕΑ

Η συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δεν ισχύει για το περιεχόμενο, τις επαγγελματικές πληροφορίες, τις ιδέες, τις σκέψεις ή τις επιστημονικές εργασίες που στέλνετε στην ΕΕΑ με e-mail. Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε περιεχόμενο ή επαγγελματικές πληροφορίες, ιδέες, σκέψεις ή εφευρέσεις προσωπικές, ιδιόκτητες ή αποκλειστικές, μην τις στέλνετε με e-mail στην ΕΕΑ. Η Γραμματεία μας προσπαθεί πάντα να απαντά στο κάθε e-mail εγκαίρως, αλλά δεν είναι πάντα σε θέση να το πραγματοποιεί.

Ιστορικό επικοινωνίας

Χρησιμοποιούμε το ιστορικό επικοινωνίας σας προκειμένου να σας παρέχουμε υπηρεσίες πελατών και υποστήριξη.

IP address

Λαμβάνουμε την IP address σας όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας και αν επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα δεδομένα τοποθεσίας σας, όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για τα δεδομένα αυτά προκειμένου να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να προστατεύσουμε την ιστοσελίδα μας.

Έρευνες

Χρησιμοποιούμε τις απαντήσεις σας για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς.

Από καιρό σε καιρό η ΕΕΑ ή ορισμένοι συνεργάτες που λειτουργούν για λογαριασμό μας, διεξάγουν έρευνες στο διαδίκτυο ούτως ώστε να συλλέξουν πληροφορίες για την Ιστοσελίδα και απόψεις επάνω σε σημαντικά επιστημονικά ή επαγγελματικά θέματα, μέσω προσκλήσεων με e-mail, on-line ερευνών κλπ.

Όταν συμμετέχετε σε κάποια έρευνα μπορεί να σας ζητηθεί η εισαγωγή Προσωπικών Δεδομένων. Αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή της έρευνας και σε καμία περίπτωση για την υποκίνηση πωλήσεων. Όταν η έρευνα χορηγείται από τρίτο πρόσωπο, οι Συγκεντρωτικές Πληροφορίες των αποτελεσμάτων της έρευνας δίδονται στον χορηγό. Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται μέσω ερευνών αγοράς χρησιμοποιούνται μόνο από την ΕΕΑ και τους συνεργάτες μας και δεν δίδονται ή πωλούνται σε κανένα τρίτο πρόσωπο δίχως την συγκατάθεσή σας ή την ειδική αναφορά στην συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας.

Επιπρόσθετα με την συλλογή αποκρίσεων ερευνών, μπορεί να χρησιμοποιηθούν και Cookies για την πιστοποίηση των συμμετεχόντων ή για να σας βοηθήσουν να συνεχίσετε στην απάντηση της έρευνας από εκεί που διακόψατε. Εάν έχετε τα Cookies απενεργοποιημένα μπορεί να μην μπορέσετε να συμμετάσχετε σε ορισμένες έρευνες ή ερωτηματολόγια. Υπάρχει περίπτωση τα Cookies να χρησιμοποιηθούν για να συνδεθούν δεδομένα των ερευνών με χαρακτηριστικά χρήσης της ΕΕΑ. Θα ενημερωθείτε κατάλληλα σε περίπτωση που επιθυμούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Cookies με αυτόν τον τρόπο, και η συγκατάθεσή σας θα είναι απαραίτητη για αυτά τα Cookies.

Σημείωση: Η ακρίβεια και το αληθές των δεδομένων που δηλώνετε εναπόκειται στον ίδιο τον χρήστη. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη συγκατάθεση σας ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Μη-Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε

Ακόμα και εάν δεν εγγραφείτε στην περιοχή μελών, συλλέγουμε Μη-Προσωπικά Δεδομένα για την χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα μας, για ειδικές προωθητικές ενέργειες κ.α. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για την ανάλυση του κοινού της ιστοσελίδας και τη βελτίωση του περιεχομένου. Καμία προσωπική πληροφορία δεν συλλέγεται από το Google Analytics. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που αφορούν το Google Analytics, παρακαλούμε δείτε εδώ

Δεδομένα που Συλλέγονται από Τρίτους που Δεν Ενεργούν για Λογαριασμό της ΕΕΑ

Οι χορηγοί ή οι διαφημιζόμενοι στην ΕΕΑ μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies, Web Beacons ή άλλες τεχνολογίες on-line καταμέτρησης στις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας και στα e-mails, τις ειδικές προωθητικές ενέργειες ή τα Newsletters που σας στέλνουμε. Ορισμένοι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες εκτός της δικής μας για να σερβίρουν τις διαφημίσεις τους και να καταμετρούν τις αποκρίσεις των χρηστών σε αυτές, και αυτές οι εταιρείες («Ad Servers») μπορεί να συλλέγουν Μη-Προσωπικά Δεδομένα μέσω της χρήσης Cookies ή Web Beacons στην ιστοσελίδα μας. Σε μερικές περιπτώσεις, η συλλογή πληροφοριών μπορεί να διευκολυνθεί από την στιγμιαία ανακατεύθυνση του φυλλομετρητή σας στον διαδικτυακό τόπο ενός Ad Server ή άλλου τρίτου προσώπου που λειτουργεί για λογαριασμό του χορηγού, διαφημιζόμενου ή συνεργάτη, πριν ανακατευθύνει τον φυλλομετρητή σας στον επιθυμητό προορισμό (π.χ. πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την διαφήμιση, ή στον διαδικτυακό τόπο του διαφημιζόμενου). Αυτή η ανακατεύθυνση δεν θα είναι εμφανής σε εσάς.

Δεν ελέγχουμε αυτές τις μεθόδους καταμέτρησης τρίτων, ή το πώς διαχειρίζονται τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουν από αυτές. Παρόλα αυτά, απαιτούμε από τους χορηγούς, τους διαφημιζόμενους και τους Ad Servers που συλλέγουν πληροφορίες μέσω Cookies ή Web Beacons από την ιστοσελίδα μας να συμφωνήσουν στο ότι δεν θα συλλέξουν οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας χωρίς την συγκατάθεσή αυτών. Μας έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα συνδέσουν οποιαδήποτε Μη-Προσωπική πληροφορία από Cookie ή Web Beacon από την ιστοσελίδα μας με Προσωπικά Δεδομένα που αυτοί ή άλλοι συλλέγουν με άλλους τρόπους ή από άλλους διαδικτυακούς τόπους, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα πρέπει να ελέγχετε τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων των άλλων διαδικτυακών τόπων που επισκέπτεστε μέσω της ιστοσελίδας μας, ώστε να κατανοήσετε πως αυτοί χρησιμοποιούν τα Cookies ή Web Beacons στις Ιστοσελίδες τους.

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων;

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας βασιζόμενοι σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω νομικές βάσεις:

  • όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας μας
  • σύμφωνα με τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε βάσει των δικαιωμάτων σας ως αναλυτικά παρατίθενται πιο κάτω ανά πάσα στιγμή μέσω του Λογαριασμού σας
  • όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις
  • όπως απαιτείται για τα δικά μας έννομα συμφέροντα (ή τρίτων)

Συνεπώς, τα προσωπικά σας δεδομένα χαίρουν νόμιμης επεξεργασίας από την ΕΕΑ τόσο κατά το στάδιο της συλλογής τους όσο και κατά την επεξεργασία τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 (ενσωμάτωση οδηγίας 95/46/ΕΚ) και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση.

Πώς μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είναι σημαντικές. Με κανένα τρόπο δεν θα εκμεταλλευτούμε τις πληροφορίες σας ή θα διαβιβάσουμε αυτές σε τρίτους εκτός της Εταιρίας μας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, παρά μόνο στις περιπτώσεις που σημειώνονται στην παρούσα Πολιτική. Η δε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα – συνεργάτες μας τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της ΕΕΑ.

Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με ορισμένες τρίτες εταιρείες, οι οποίες ενεργούν κατ’ εντολή μας (εκτελούντες την επεξεργασία) παρέχοντας μας υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting) και μαζικής αποστολής email με σκοπό την παροχή βέλτιστης υπηρεσίας προς εσάς (νόμιμος επαγγελματικός σκοπός/επιχειρηματική ανάγκη/επιστημονική ενημέρωση). Η ΕΕΑ διασφαλίζει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους συνεργάτες-τρίτες εταιρείες με συμβατικές ρήτρες περιορισμού του σκοπού επεξεργασίας και τήρησης των κατά τον ΓΚΠΔ τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ορθή και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, οι Συνδεδεμένες εταιρείες θα σέβονται πάντα τις επιλογές σας σχετικά με το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας και παρέχουν από την πλευρά τους επαρκείς εγγυήσεις αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Όσοι εκ των ανωτέρω έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας υποχρεούνται σε τήρηση της εμπιστευτικότητας αυτών.

Διαφημιστικά μηνύματα

Με την προϋπόθεση ότι μας έχετε παράσχει την σχετική συγκατάθεση σας, ενδέχεται να λάβετε από εμάς διαφημιστικά μηνύματα πάντοτε με συναφές περιεχόμενο προς τον σκοπό της ΕΕΑ και τα επιστημονικά / επαγγελματικά ενδιαφέροντα σας.

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε σχετικά μηνύματα με προωθητικές ενέργειες μπορείτε να μεταβείτε στο λογαριασμό σας και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Πώς αποθηκεύουμε και διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Αποθήκευση και ασφάλεια πληροφοριών

Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας δεδομένων για να φιλοξενήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και επίσης χρησιμοποιούμε τεχνικά μέτρα για την εξασφάλιση των δεδομένων σας.

Ανανέωση των Δεδομένων σας και Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας

Α. Ανανέωση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Τα εργαλεία της ιστοσελίδας μας που συλλέγουν και αποθηκεύουν τα δεδομένα που εισάγετε αυτοματοποιημένα, σας επιτρέπουν να δείτε, διορθώσετε και ανανεώσετε τις πληροφορίες που έχετε εισάγει, κάνοντας εισαγωγή στο προφίλ σας και πατώντας τον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο για την προβολή και επεξεργασία των δεδομένων σας.

Β. Διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τις υπηρεσίες μελών κάνοντας εισαγωγή στο προφίλ σας και πατώντας τον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο. Με την επιλογή της διαγραφή σας, εντός τριών εργάσιμων ημερών θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή σας. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την αυτοματοποιημένη διαδικασία διαγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία μας η οποία θα αναλάβει να πραγματοποιήσει την διαγραφή σας εντός τριών εργάσιμων ημερών. Η ΕΕΑ προσπαθεί πάντα να απαντά στο κάθε e-mail εγκαίρως, αλλά δεν είναι πάντα σε θέση να το πραγματοποιεί.

Γ. Περιορισμοί που αφορούν την Ανανέωση ή Διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων

Εφόσον ζητήσετε να διαγραφείτε, τα Προσωπικά Δεδομένα και οι Προσωπικές Ιατρικές Πληροφορίες σας θα διαγραφούν από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας καθώς και από τα αντίγραφα ασφαλείας, όπου αυτό είναι εφικτό. Θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας ότι δεν είναι τεχνολογικά δυνατόν να διαγραφεί καθένα ξεχωριστά στοιχείο από τις πληροφορίες που έχετε παρέχει στην ΕΕΑ από τους servers μας.

Διατήρηση των δεδομένων

Το πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς εξαρτάται από τον τύπο των πληροφοριών. Οι πληροφορίες που κρίνονται ως απαραίτητες κατά την εγγραφή σας, διατηρούνται καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εξακολουθεί να υφίσταται η εγγραφή σας ως χρήστη-μέλους της ιστοσελίδας μας. Σε κάθε χρήση θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι πληροφορίες σας να παραμείνουν ασφαλείς έχοντας ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα προς τούτο τεχνικά και οργανωτικά μέτρα.

Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε σε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, να επιλύσουμε διαφορές ή να ενισχύσουμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, μπορούμε να διατηρήσουμε κάποια από τα δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμη και αν έχει κλείσει ο λογαριασμός ή δεν υπάρχει πια ανάγκη παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να ελέγξετε τις πληροφορίες σας

Σε κάθε περίπτωση εσείς έχετε τον έλεγχο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ειδικότερα με τον νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ/GDPR) 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζονται και διασφαλίζονται τα ακόλουθα δικαιώματα σας:

  • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, ανακοίνωσης και ρυθμίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ), δηλαδή το δικαίωμα σας να ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως αναλυτικά γίνεται με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy)
  • Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς
  • Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε για εσάς
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») (άρθρο 17 ΓΚΠΔ) του λογαριασμού Μέλους- Χρήστη και των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς
  • Δικαίωμα να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 18 ΓΚΠΔ)
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας (άρθρο 20 ΓΚΠΔ), δηλαδή το δικαίωμα να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας είτε σε σας είτε σε άλλον πάροχο υπηρεσιών
  • Δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ) στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας (άρθρο 7 ΓΚΠΔ), δηλαδή να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση την συγκατάθεση. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση.
  • Δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr)

Αποκάλυψη των Δεδομένων σας

Εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται παρακάτω ή των περιπτώσεων που έχετε συμφωνήσει εσείς, η ΕΕΑ δεν θα αποκαλύψει οποιοδήποτε Προσωπικό Δεδομένο ή Προσωπική Ιατρική Πληροφορία συλλέγει από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας.

Μπορεί να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα ή Προσωπικές Ιατρικές Πληροφορίες σε τρίτους μόνο: (1) για να συμμορφωθούμε με ισχύουσες νομικές απαιτήσεις όπως νόμους, κανονισμούς, εντάλματα, δικαστικές κλητεύσεις ή εντολές δικαστηρίων, ή (2) σε ειδικές περιπτώσεις, όπως απόκριση σε φυσικό κίνδυνο σε εσάς ή άλλους, για την προστασία ιδιοκτησίας ή την υπεράσπιση ή διεκδίκηση νομικών δικαιωμάτων. Σε περίπτωση που είμαστε νομικά αναγκασμένοι να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα ή Προσωπικές Ιατρικές Πληροφορίες σε τρίτους, θα επιχειρήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκτός εάν αυτό παραβιάζει τον νόμο ή εντολή δικαστηρίου. Επιπλέον, δύναται να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα όπως περιγράφεται παρακάτω.

Α. Αποκάλυψη σε Συνεργάτες Λειτουργίας και Συντήρησης

Οι συνεργάτες λειτουργίας και συντήρησης της ιστοσελίδας μας μερικές φορές έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα στα πλαίσια παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών προς την ΕΕΑ. Σε αυτούς τους συνεργάτες περιλαμβάνονται οι προμηθευτές που μας παρέχουν τεχνολογία, υπηρεσίες, και / ή περιεχόμενο για την λειτουργία και συντήρηση της Ιστοσελίδας μας. Εκτός εάν δεν είσαστε εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες μελών της ιστοσελίδας μας, αυτοί οι συνεργάτες μπορεί να έχουν πρόσβαση στην διεύθυνση e-mail σας ώστε να σας στείλουν newsletters ή ειδικές προσφορές ή για λόγους ερευνών αγοράς λειτουργώντας για λογαριασμό μας. Η πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα από αυτούς τους συνεργάτες περιορίζεται στις αναγκαίες πληροφορίες που απαιτούνται στον συνεργάτη ώστε να διεξάγει τις λειτουργίες που του έχουν ανατεθεί από την ΕΕΑ. Απαιτούμε επίσης από τους συνεργάτες τεχνολογικής υποδομής και συντήρησης της ιστοσελίδας μας 1) να προστατεύουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα που ορίζονται από την συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας, και 2) να μην χρησιμοποιούν ή αποκαλύπτουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα για οποιοδήποτε λόγο πέραν των προσφερόμενων σε εμάς προϊόντων και υπηρεσιών.

Β. Αποκάλυψη σε Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών

Ορισμένο περιεχόμενο και υπηρεσίες που σας παρέχονται από την ιστοσελίδα σας παρέχονται μέσω ή και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους και ελέγχονται από άλλες εταιρείες («Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών»). Η ΕΕΑ δεν αποκαλύπτει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε αυτές τις Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών δίχως την συγκατάθεσή σας, όμως θα πρέπει να έχετε υπ’ όψη σας ότι οποιαδήποτε πληροφορία αποκαλύπτετε σε αυτές δεν υπόκειται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας. Η ΕΕΑ δεν υποστηρίζει ούτε είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές προστασίας αυτών των Ιστοσελίδων Τρίτων Συνεργατών. Θα πρέπει να ελέγχετε την πολιτική προστασίας σε αυτές τις ιστοσελίδες ώστε να κατανοήσετε πώς η Ιστοσελίδα του κάθε Τρίτου Συνεργάτη συλλέγει και χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Γ. Αποκάλυψη σε Άλλες Ιστοσελίδες

Επιπρόσθετα με τις Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών, η ιστοσελίδα μας προσφέρει και υπερσυνδέσμους προς άλλες τρίτες ιστοσελίδες που λειτουργούν από εταιρείες που δεν έχουν καμία σχέση με την ΕΕΑ και που δεν έχουν συμβόλαια συνεργασίας για παροχή περιεχομένου ή υπηρεσιών με αυτό. Αυτοί οι υπερσύνδεσμοι μπορεί να βρεθούν σε διαφημίσεις, να αναφέρονται στο περιεχόμενο, ή να είναι τοποθετημένοι δίπλα σε ονόματα ή λογότυπα χορηγών. Η ΕΕΑ δεν αποκαλύπτει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε αυτές τις τρίτες ιστοσελίδες δίχως την συγκατάθεσή σας. Η ΕΕΑ δεν υποστηρίζει και δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές προστασίας αυτών των ιστοσελίδων. Εάν επιλέξετε να πατήσετε κάποιον από αυτούς τους υπερσυνδέσμους, θα πρέπει να ελέγχετε την πολιτική προστασίας σε αυτές τις ιστοσελίδες ώστε να κατανοήσετε πώς αυτές συλλέγουν και χρησιμοποιούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

Δ. Αποκάλυψη Συγκεντρωτικών Πληροφοριών

Η ΕΕΑ μπορεί να παρέχει Συγκεντρωτικές Πληροφορίες σε τρίτα πρόσωπα. Για παράδειγμα, μπορεί να ενημερώσουμε τρίτα πρόσωπα όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών της Ιστοσελίδας μας καθώς και τις ενέργειες που διεξάγουν κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους.

Πώς κρατάμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα βάσει του ΓΚΠΔ προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας τους και καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή τήρηση τους.

Εσωτερική Διαχείριση Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Παρακάτω φαίνονται ορισμένες από διαδικασίες ασφάλειας που χρησιμοποιεί η ΕΕΑ για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων:

  • Απαιτεί τόσο το e-mail όσο και έναν κωδικό πρόσβασης ώστε οι χρήστες να αποκτούν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα ή τις Προσωπικές Ιατρικές Πληροφορίες τους.
  • Χρησιμοποιεί firewalls για την προστασία των πληροφοριών που αποθηκεύονται στους διακομιστές του.
  • Παρακολουθεί στενά τον περιορισμένο αριθμό των υπαλλήλων της που έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα.
  • Απαιτεί από όλους τους εργαζόμενους στην ΕΕΑ να συμμορφώνονται με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας των συστημάτων του για την προστασία της ακεραιότητας των Προσωπικών Δεδομένων και των Προσωπικών Πληροφοριών σας.

Παρά τις προσπάθειες της ΕΕΑ για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και των Προσωπικών Πληροφοριών σας, πάντα υπάρχει κάποιος κίνδυνος ένα μη-εξουσιοδοτημένο τρίτο πρόσωπο να βρει τρόπο παράκαμψης των συστημάτων ασφαλείας μας ή να προσβάλει την επικοινωνία πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου.

Cookies

Η Εταιρία μας συχνά κάνει χρήση της τεχνολογίας των cookies προκειμένου ενδεικτικά να προβεί σε αποθήκευση ρυθμίσεων που πραγματοποιείται στο λογαριασμό σας, να πραγματοποιηθεί η σύνδεση σας στο λογαριασμό Χρήστη-Μέλους που διατηρείτε και να γίνει έλεγχος και ταυτοποίηση της ταυτότητας σας, για να εντοπιστεί ενδεχόμενη απάτη ή κατάχρηση των υπηρεσιών που παρέχουμε και να διασφαλιστεί η ασφαλής πλοήγηση στο site μας, να επιτραπεί η είσοδος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης σχολίων είτε απευθείας στο site ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προβληθούν διαφημίσεις και να γίνει ανάλυση και να εξαχθούν τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, να εξασφαλίσουμε υψηλές επιδόσεις κατά τη λειτουργία του site μας (π.χ. σωστή και συνεχής λειτουργία).

Συλλέγουμε Μη-Προσωπικά Δεδομένα για την χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα μας και την χρήση των ιστοσελίδων των επιλεγμένων χορηγών και διαφημιζόμενων στην Ιστοσελίδα μας μέσω της χρήσης Cookies. Για τον κάθε υπολογιστή που αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας του ανατίθεται ένα διαφορετικό Cookie. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα Cookies (α) μας βοηθούν να παράγουμε δυναμικά τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο στις Ιστοσελίδες ή τα Newsletters, (β) μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε στατιστικά τον αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και στις ιστοσελίδες των χορηγών και διαφημιζόμενων, (γ) μας δείχνουν πόσοι παραλήπτες ανοίγουν τα e-mail μας, και (δ) για ποιον σκοπό γίνονται αυτές οι ενέργειες. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες από τα Cookies για να στοχεύσουμε συγκεκριμένες διαφημίσεις στον φυλλομετρητή (browser) σας ή για να καθορίσουμε την δημοτικότητα συγκεκριμένου περιεχομένου ή διαφημίσεων. Τα Cookies επίσης χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση του χρήστη στην εγγραφή του, ως βοηθήματα πλοήγησης και για την καταμέτρηση του κάθε session.

Οι περισσότεροι φυλλομετρητές μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απορρίπτουν τα Cookies. Εάν απορρίψετε τα Cookies μας, ορισμένες λειτουργίες και διευκολύνσεις της Ιστοσελίδας μπορεί να μην λειτουργούν ορθά. Παρόλα αυτά δεν είναι ανάγκη να αποδέχεστε τα Cookies για να μπορέσετε να διαβάσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας. Δεν συνδέουμε τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα από τα Cookies με τα Προσωπικά Δεδομένα δίχως την συγκατάθεσή σας και δεν χρησιμοποιούμε τα Cookies για να συλλέξουμε ή αποθηκεύσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε Web Beacons για να συλλέξουμε Μη-Προσωπικά Δεδομένα για την χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα μας και την χρήση των ιστοσελίδων των επιλεγμένων χορηγών και διαφημιζόμενων στην Ιστοσελίδα μας, καθώς και την χρήση ειδικών προωθητικών ενεργειών ή Newsletters. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα Web Beacons (α) μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε στατιστικά τον αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και στις ιστοσελίδες των χορηγών και διαφημιζόμενων, (β) μας δείχνουν πόσοι παραλήπτες ανοίγουν τα e-mail μας, και (γ) για ποιον σκοπό γίνονται αυτές οι ενέργειες. Τα Web Beacons που χρησιμοποιούμε, δεν χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των ενεργειών σας εκτός του atherosclerosis.gr. Δεν συνδέουμε τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα από τα Web Beacons με τα Προσωπικά Δεδομένα δίχως την συγκατάθεσή σας και δεν χρησιμοποιούμε τα Web Beacons για να συλλέξουμε ή αποθηκεύσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα.

Γνωστοποίηση του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων και άσκησης δικαιωμάτων του χρήστη

Αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας ή να ενημερωθείτε/πληροφορηθείτε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία μας (οδός Ίωνος Δραγούμη 3- Αθήνα, τκ.11528, e-mail : info@atherosclerosis.gr, Τηλ. 210-72210055, Γραμματέας: Αγγελική Μοάτσου)

Η ΕΕΑ διατηρεί το δικαίωμα της, κατόπιν μελέτης του σχετικού αιτήματος σας, να προβαίνει εντός χρονικού διαστήματος ενός μηνός ή και πλέον αυτού, σε περίπτωση δικαιολογημένης καθυστέρησης, στην ικανοποίησή του και υπό την προϋπόθεση ότι είναι νόμιμο και βάσιμο. Πριν σας παρέχουμε προσωπικά δεδομένα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε απόδειξη για την ταυτότητα σας και επαρκείς πληροφορίες για τις συναλλαγές σας με εμάς από τις οποίες μπορούμε να εντοπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Η ΕΕΑ επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στις περιπτώσεις εκείνες που υφίσταται έννομη υποχρέωση της ή άσκηση νομίμων αξιώσεων ή εκπλήρωσης των συμβατικών της υποχρεώσεων.

Αλλαγές της Συγκεκριμένης Δήλωσης Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Θα σας ενημερώσουμε κατάλληλα εάν και εφόσον υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που να αφορούν την επέκταση της άδειας χρήσης ή αποκάλυψης των Προσωπικών σας Δεδομένων σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή της. Η συνέχιση χρήσης της ιστοσελίδας μας καταδεικνύει την αποδοχή των αλλαγών. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε την μη-αποδοχή σταματώντας την χρήση της ιστοσελίδας μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους της συγκεκριμένης Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και των ανανεώσεων αυτής, παρακαλούμε βγείτε από την Ιστοσελίδα αμέσως.

Η ΕΕΑ μπορεί να προβεί σε μη-σημαντικές αλλαγές στην συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι οποίες να μην επηρεάζουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ΕΕΑ μπορεί να μην ενημερώσει τον χρήστη για τέτοιες μη-σημαντικές αλλαγές.

Τελευταία ενημέρωση: 29 Μαΐου 2018

Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Στοιχεία Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ):

Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr