Ανάδειξη  νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Κατηγορίες: Νέα, ΝΕΑ, Τελευταία Νέα, Τελευταία Νέα

Αθήνα, 28 Αυγούστου 2017
Αρ. Πρωτ. 313 Φ/3 

Προς τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης

 

Αγαπητοί φίλοι,
Στις 2 Δεκεμβρίου 2017 και κατά τη διάρκεια του Συμποσίου των Ομάδων Εργασίας στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Ομάδων Εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης. Με βάση τον εσωτερικό κανονισμό οργάνωσης και λειτουργίας των Ο.Ε., οι Αντιπρόεδροι αναλαμβάνουν Πρόεδροι των Ομάδων Εργασίας για τη διετία 2017 – 2019.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας είναι να είστε μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, καθώς και μέλη της Ομάδας Εργασίας στην οποία επιθυμείτε να εκλεγείτε.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα για Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ή Αντιπρόεδρος κάποιας Ομάδας Εργασίας, να ενημερώσετε τη γραμματεία της Εταιρείας με e-mail (info@atherosclerosis.gr) ή fax (210 7210092) μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2017.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλείτε στο τηλέφωνο: 210-7210055.

Στην ψηφοφορία που θα γίνει με την ευθύνη των Συντονιστικών Επιτροπών των Ομάδων Εργασίας και την υποστήριξη της Εταιρείας έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι είναι μέλη της Εταιρείας και μέλη της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας μέχρι τις 31/8/17.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Πίτσαβος

Ο Ειδικός Γραμματέας
Ευάγγελος Λυμπερόπουλος